Resultaten voor iphone se en iphone 6

iphone se en iphone 6
iPhone SE Wikipedia.
16, 32, 64 en 128 GB. iPhone 5s en iPhone 6 1. Portaal Wetenschap Technologie. De iPhone SE is een smartphone, ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Op 21 maart 2016 is deze iPhone geïntroduceerd. Vanaf 29 maart is deze smartphone te bestellen in Nederland.
iPhone SE Apple NL.
Internetten, apps en games downloaden en video streamen via 802.11ac wifi en 4G LTE. Dankzij het grotere aantal LTE-banden is iPhone SE nog geschikter voor internetten in het buitenland. 2 Daarnaast zorgt Bluetooth voor de verbinding met je Apple Watch, draagbare luidsprekers en andere devices.
Vind apple iphone se in Mobiele telefoons Apple iPhone op Marktplaats.nl.
iPhone 5 5C 5S SE 6 6 Plus 6S 7 8 scherm reparatie. Iphone 5 6 7 en 8 scherm lcd met garantie en nu gratis montage hd cristal helder geen dode pixels aaa kwaliteit met garantie gratis montage compleet glas lcd touchscreen backlight tarieven geen extra kosten actie prijzen!
iPhone SE vs iPhone 6: zelfde prijs, grote verschillen.
De iPhone 6 en iPhone SE kosten nu respectievelijk 469 en 489 euro, dus naar de prijs hoef je bij een keuze tussen de twee niet meer te kijken. Het grote verschil tussen 6 en SE is natuurlijk het schermformaat.
iPhone SE: features, specs, prijzen en alles wat je moet weten.
iPhone 6s Plus. iPhone 6 Plus. Hardware 19 juni 2018. Home / Hardware / iPhone SE. De iPhone SE is door Apple aangekondigd tijdens de keynote van 21 maart 2016. Het is een telefoon met bijna dezelfde specificaties als de iPhone 6s, maar dan in een kleiner jasje en in een veel lagere prijsklasse.
Which is the best iPhone? iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 or iPhone X? Pocket-lint.
The Apple iPhone 6S features an almost identical design to 2014's' iPhone 6 but it brings more powerful specs, a few additional features such as 3D Touch and a better camera. Like the iPhone SE, the iPhone 6S has a 12-megapixel rear snapper with an aperture of f/2.2, capable of 4K video recording and Live Photos.
Het meeste waar voor je geld: de iPhone SE of de iPhone 6? Check ons oordeel ADV WANT.
De frontcamera van de iPhone SE en iPhone 6 is met 12, megapixels wel identiek, al kun je met de iPhone SE het scherm als flitser laten oplichten om je selfies er wat beter uit te laten zien in donkere omgevingen.
6 redenen om de iPhone SE te kopen in plaats van de iPhone X.
De iPhone X oogt als een massief stuk glas. Het is een telefoon die maar liefst 6 inch lang 15 centimeter en 3 inch breed 7 centimeter. De iPhone SE ziet er misschien klein uit, maar dat klopt niet. De iPhone SE is klein vergeleken met andere smartphones die elk jaar groter worden.
iPhone SE en iPhone 6s verschillen: welke past het beste bij jou?
Ook is het diafragma iets verschillend: /2.4 op de iPhone SE en /2.2 op de iPhone 6s en op trouwens alle andere modellen in de iPhone 6 familie. Alleen de iPhone 6s heeft een tweede generatie Touch ID sensor, die sneller reageert als je je vinger erop plaatst.

Contacteer ons