Resultaten voor iphone 6 iphone se

iphone 6 iphone se
iPhone SE vs iPhone 6: zelfde prijs, grote verschillen.
Heb je na het lezen van dit artikel een keuze gemaakt tussen de twee toestellen? Neem dan een kijkje bij onze aanbiedingen voor de iPhone SE los en iPhone SE met abonnement, of voor de scherpst geprijsde losse iPhone 6 en iPhone 6 abonnementen.
iPhone SE: een serieus alternatief? iCreate Magazine.
De SE moet je dan ook vooral niet zien als de opvolger van de 5c, maar als een serieus alternatief voor de 6 en zelfs de 6s. We kunnen ons heel goed voorstellen dat mensen met een iPhone 6 willen overstappen.
Verschillen tussen de iPhone SE en de iPhone 6 Tele2.
Apps starten op de iPhone SE en iPhone 6 zeer snel op en ook het schakelen tussen apps gaat heel snel. In de iPhone 6 zit de Apple A8-processor, terwijl de iPhone SE de snellere, zuinigere én krachtigere A9-chipset heeft die ook in de iPhone 6S wordt gebruikt.
Apple iPhone 6s vs Apple iPhone SE Coolblue.
Apple iPhone 6s vs Apple iPhone SE. Apple iPhone 6s vs Apple iPhone SE. Apple heeft langer dan andere smartphone fabrikanten vastgehouden aan een handzaam formaat voor zijn toestellen. Met iPhone 6 en 6 Plus kwam daar verandering in, maar niet iedereen wil een smartphone met een groot scherm.
Het meeste waar voor je geld: de iPhone SE of de iPhone 6? Check ons oordeel ADV WANT.
De frontcamera van de iPhone SE en iPhone 6 is met 12, megapixels wel identiek, al kun je met de iPhone SE het scherm als flitser laten oplichten om je selfies er wat beter uit te laten zien in donkere omgevingen.
6 redenen om de iPhone SE te kopen in plaats van de iPhone X.
De iPhone X oogt als een massief stuk glas. Het is een telefoon die maar liefst 6 inch lang 15 centimeter en 3 inch breed 7 centimeter. De iPhone SE ziet er misschien klein uit, maar dat klopt niet. De iPhone SE is klein vergeleken met andere smartphones die elk jaar groter worden.
iPhone SE Apple NL.
Internetten, apps en games downloaden en video streamen via 802.11ac wifi en 4G LTE. Dankzij het grotere aantal LTE-banden is iPhone SE nog geschikter voor internetten in het buitenland. 2 Daarnaast zorgt Bluetooth voor de verbinding met je Apple Watch, draagbare luidsprekers en andere devices.
iPhone Vergelijk alle modellen Apple NL.
Afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces. iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X zijn spat, water en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IECstandaard 60529 getest onder gecontroleerde omstandigheden.

Contacteer ons