Resultaten voor kleuren iphone se

kleuren iphone se
iPhone 5s kiezen? iPhone kiezen.
Dezelfde snelle chip en dezelfde camera. De iPhone SE is het budget-model van Apple. Het is met een prijs van 419 euro voor een los toestel de goedkoopste iPhone. Je hebt de keuze uit de kleuren zilver, goud, spacegrijs en roségoud.
iPhone SE Apple NL.
En de True Tone Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe kleuren en huidtinten. Al je fotos en videos. Altijd bij de hand. iCloud-fotobibliotheek bewaart elke foto en video die je maakt en houdt die automatisch up-to-date op al je devices. En breng je wijzigingen aan, dan worden die meteen overal doorgevoerd. Of het nu gaat om een foto van vorige week of van vorig jaar, je hebt m zo gevonden, waar je ook bent. Je hebt het letterlijk in de vingers. Met Touch ID kun je iPhone SE gemakkelijk en veilig ontgrendelen.
iPhone SE Ontdek de beste prijzen, nieuws, specs en tips iPhoned.
Het toestel wordt geleverd in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en roségoud, waarbij alleen laatstgenoemde nieuw is ten opzichte van de iPhone 5S. Net als dat toestel is de SE lekker compact en licht, wat een uitkomst is voor wie de iPhone 7 Plus te groot vindt.
Welke iPhone-kleur kies jij? Spacegrijs, zilver, goud of iets anders?
iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone SE 2, iPhone X. iPhone X straks mogelijk ook in goud, maar welke nieuwe kleur zie jij het liefst? Welk team moet ik kiezen in Pokémon Go? Video van mogelijke iPhone 7 laat twee kleuren zien.
iPhone SE Wikipedia.
De iPhone SE heeft vrijwel hetzelfde uiterlijk als de iPhone 5s, en eveneens een 4-inch scherm. De iPhone is beschikbaar in vier kleuren; roségoud, spacegrijs, zilver en goud. Dit is hetzelfde als de iPhone 6s Plus. De opslagcapaciteit van de iPhone SE is mogelijk in 16, 32, 64 en 128GB.
Apple iPhone SE review: echt goed, niet echt Apple.
Zo is het Apple-logo ingelegd in de achterkant, hebben de afgeslepen randen een matte afwerking en is er ook een nieuwe kleurenoptie beschikbaar: roségoud. De andere beschikbare kleuren zijn goud, zilver en spacegrijs. Onder het scherm vind je de Touch ID-vingerafdrukscanner, welke verwerkt is in de thuisknop. Apple heeft de productiekosten van de iPhone SE gedrukt door de eerste generatie Touch ID te gebruiken.
iPhone SE kopen Amac.
Zo kun je ook fotos maken bij weinig licht of wanneer het donker is. True Tone Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe kleuren en huidtinten. Met de A9-chip bevat de iPhone SE een 64-bits desktop klasse processor die net zo krachtig is als de iPhone 6s.

Contacteer ons