Resultaten voor iphone 5s kleuren

iphone 5s kleuren
iPhone 5S en goedkopere iPhone komen in meerdere kleuren.
De verschillende kleuren moeten één van de belangrijkste nieuwe eigenschappen van de aankomende iPhone worden. De iPhone 5S komt volgens de bronnen van Macotakara in vijf kleuren beschikbaar, maar welke kleuren naast zwart en wit dit precies zijn is niet bekend.
iPhone 5s kiezen? iPhone kiezen.
De opvallendste kenmerken van de iPhone 5s zijn een Touch ID-sensor waardoor je met je vingerafdruk toegang krijgt tot het toestel, een 64-bits A7-chip en een dubbele ledflitser. De iPhone 5s is er in drie kleuren: zilver, goud en spacegrijs.
iPhone 5s: features, specs, prijzen en alles wat je moet weten.
Design iPhone 5s. Vergeleken met de iPhone 5 is de 5s op zo veel punten verbeterd, dat de vraag zich opdringt waarom Apple destijds dit model niet gewoon de iPhone 6 heeft genoemd. De reden is waarschijnlijk dat het nieuwe model visueel nauwelijks verschilt van de iPhone 5. Alleen de kleuren voor de behuizing zijn opvallend anders.
iPhone 5s: alles wat je wilt weten.
Het laat zien dat Apple zocht naar een wat breder aanbod van telefoons in meer kleuren. Inmiddels is Apple toch weer teruggegaan naar de bekende kleuren die met de iPhone 5s hun intrede maakten, namelijk spacegrijs, zilver en goud, later aangevuld met roségoud, rood en zwart.
iPhone 5S biedt keuze uit twee schermgroottes en vijf kleuren Nieuws PCMweb.nl.
iPhone 5S biedt keuze uit twee schermgroottes en vijf kleuren. iPhone 5S biedt keuze uit twee schermgroottes en vijf kleuren. De iPhone 5S komt in mei of juni al op de markt om beter te kunnen concurreren met Samsung en zal beschikbaar zijn in vijf verschillende kleuren.
Grijstinten activeren vanaf iOS 10 via kleurfilters appletips.
Hier adverteren Advertise here. iPhone X2 wordt wellicht goedkoper en iPhone 9 krijgt vrolijke kleuren. Apple werkt aan nieuwe audio-accessoires waaronder AirPods Pro. Apples TV dienst met exclusieve series, shows en films wordt steeds concreter. Mogelijk geen opvolger voor de iPhone SE.
iOS 10: Kleurfilters gebruiken voor intensere kleuren appletips.
Toch hoor je nog steeds de kritiek dat het scherm van zowel de iPhone als iPad geen mooie kleuren weergeeft. Als je deze vergelijkt met bijvoorbeeld de OLED-schermen van andere smartphones zoals Samsung Galaxy S8 lijkt de het scherm van de iPhone erg flets.
iPhone of iPhones kopen? Dé Apple informatie website iPhone.nl iPhone.nl.
iPhone 8 Plus met abonnement. iPhone 7 met abonnement. iPhone 7 Plus met abonnement. iPhone SE met abonnement. iPhone 6S met abonnement. iPhone 6S Plus met abonnement. iPhone 6 met abonnement. iPhone 6 Plus met abonnement. iPhone 5S met abonnement.
iPhone Apple NL.
Van de smartphone die je hebt naar de iPhone die je wilt. Ontvang een tegoed voor een nieuwe iPhone. Je hoeft alleen maar je in aanmerking komende smartphone in te ruilen via Apple GiveBack. Goed voor jou en goed voor de planeet.

Contacteer ons